Livestreaming i Århus og Jylland

Vi tlbyder

Livestreaming

Står du og skal have livestreamet et event af den ene eller anden årsag, så er Retrospect Film her for dig. Vi tilbyder fuld dækning af dit event og garanterer en produktion i topklasse.


Livestreaming kan sikre, at dit event bliver afholdt, og at dine deltagere ikke begrænses af fysiske rammer. At digitalisere dit event er derfor en effektiv manøvre til både at undgå en aflysning og til at tiltrække flere deltagere.


Vi gennemgår alle events med vores kunder og sikrer at alle arrangementers behov bliver opfyldt. Derfor skræddersyer vi altid en særpris til dig og dit event. 


Vi leverer meget forskellige dagspriser alt efter mængden af kameravinkler, lydkilder, mandskabsbehov og distributionsmuligheder. Tøv derfor ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud og gennemgang af dit event!

"Samarbejdet med Retrospect Film har fungeret meget tilfredsstillende fra start til slut. Selve konferencedagen blev afviklet professionelt og kvaliteten af streamingen var helt i top. Vi anbefaler gerne Retrospect Film til andre, der står overfor at skulle afvikle virtuelle konferencer."
Dansk Affaldsforening 2020